Sophisticated Car Club Logo

Sophisticated Car Club og Nardocar.dk går hånd I hånd

Previous slide
Next slide

Nardocar er vores nyeste partner, og vi stiftede samarbejde i 2023 med et målet om vores SCC community havde de bedste muligheder inden for kvalitets reservedele og motoroptimering. 

Samarbejdet starte med et af Sophisticated Car Clubs unikke cruises, hvor destination var Nardocars Car´n´Coffee. Her deltog vores SCC community med alt fra Lamborghini STO, Audi R8, og et hav af Mercedes AMG’ere og Audi RS’ere mm., og det blev blandet med alle de fede biler som allerede var linet op hos Nardocar.

Nardocar.dk er Danmarks førende forhandler af eftermonteret biludstyr, med mere end 150.000 varer. På Nardocar.dk finder du alt indenfor bil pleje, autostole, trafikalarmer, transportudstyr samt undervogne. Uanset hvilken bil du har, kan du være sikker på Nardocar.dk har det bredeste udvalg for dig.

Hos Nardocar.dk, er der også rig mulighed for at få motor optimeret sin bil. Her samarbejder de med UK’s bedste tuner Ecotune, canadiske Unitronic og det verdenskendte brand APR, så man er i de tryggeste hænder når du aflevere din bil til Nardocar.dk.

Vi ser frem til at se og hører om alle de nye lækre ændringer, styling og motoroptimering, som vores community har fået lavet hos nardocar.dk, til de næste mange cruises.

Klik her og læs mere om Nardocar.dk

Seneste artikler om vores partnere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *