Sophisticated Car Club Logo

Cartec – Bil pleje i allerhøjeste kaliber

Previous slide
Next slide

Cartec og Sophisticated Car Club har siden foråret 2022 været partnere.

Da vi pågyndte dialog med Cartec, som havde interesse i at støtte op omkring vores SCC community og fremme væksten af danmarks førende community for moderne sports- og specialbiler, blev vi hurtigt enige om at etablere et stærkt partnerskab. Eftersom vi hus SCC går meget op i kvalitet og bilpleje, var det partnerskab med Cartec et perfekt match, da vi kan stå 100% inde for Cartecs produkter af aller højeste kvalitet. 

Sophisticated Car Club har i flere år benyttet sig af Cartecs kvalitetsplejeprodukter, så vores biler altid står skarpt og velplejede.

Partnerskabet har efterfølgende ikke været til at rykke på, hver gang vi har anbefalet Cartec til SCC community har vi altid fået en utrolig feedback.

Cartec har mere end 30 års erfaring i branchen, og har eksisteret i Danmark siden 1993. 

De specialiserer sig i at tilbyde kvalitets produkter til bil pleje og udstyr, og sortimentet er designet til at gøre det lettere og mere effektivt at rengøre og vedligeholde alle biler. 

De er kendt for sin høje kvalitet og innovative løsninger indenfor bilpleje, og tilbyder en bred vifte af produkter. Deres innovative løsninger gør at de kan skræddersy deres produkter til enhver biltype, og det forlader altid Cartec med et professionel og holdbar finish på enhver bil.
Det kan Cartec tilbyde, fordi de kun gør brug af den nyeste teknologi indenfor bilpleje.

Cartec er meget miljøbevidste og går meget op i at deres produkter er miljøvenlige og skånsomme mod bilens lak og overflade. 

Cartec har et stærkt engagement i at tilbyde kundeservice i topklasse. Deres kundeserviceteam er altid glade og klar, til at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter, eller give rådgivning om hvordan man bedst kan vedligeholde sin bil.

Du kan læse mere om hvad Cartec kan tilbyde her;

Seneste artikler om vores partnere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *