Sophisticated Car Club Logo

Sophisticated Car Club powered by Monster Energy 

Previous slide
Next slide

Sophisticated Car Club og Monster Energy har siden August 2022 indgået et spændende samarbejde, der har givet Sophisticated Car Club en masse energi til cruises. 

Nogle gange har man bare brug for et ekstra boost af energi der får én til at forsætte.
Monster Energy repræsenterer en kultur og værdier, som er sammenlignelige med SCC’s, og dermed var rammerne for et fantastisk samarbejde allerede lagt. Monster Energy støtter op om bilkulturen og motorsport i både ind og udland, og vi hos SCC er stolte over at have teamet op med et så fantastisk brand og virksomhed, som bidrager til vores fortsatte rejse til at dyrke passionen for moderne sports- og specialbiler.

I dag er Monster Energy tilgængelig i mere end 190 lande og er en af de mest populære energidrikke i verden.

Monster Energy har kendt for deres stærke engagement i biluniverset og bakker op om deres atleter, så de gøre en karriere ud af deres passion, da de ved hvor svært det er at nå til toppen og blive den bedste inden for sin sportsgren. Monster Energy sponsorerer i dag, nogle af verdens bedste atleter inden for motor sportsgrene som motocross, drifting og formel 1.

Udover at sponsorer og bakke op om motorsporten, tilbyder Monster Energy en bred vifte af produkter, herunder klassiske energidrikke, kaffevarianter og juiceblandinger, som alle kan hjælpe med at øge fokus og koncentration.

Monster Energy’s nye spændende skud fra stammen er Lewis Hamilton Zero Sugar. Denne nye spændende variant har en forfriskende smag af fersken og nektarin, og det er den første Monster Energy der kun er lavet af vegetariske ingredienser.
Vi hos SCC fik lov til at smage Lewis Hamiltons variant før tid, og vi er ikke i tvivl, det er den bedste energidrik vi har smagt.

Vi ser frem til hvad vores spændende samarbejde med Monster Energy kan fører til, og hvilke nye varianter af energidrikke der kommer på markedet.
Hvis du vil læse mere om Monster Energy og hvad de gør for at fremme og hjælpe bilentusiaster, Klik her.

Seneste artikler om vores partnere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *