Sophisticated Car Club Logo

Shell V-power – Høj oktan I topkvalitet

Previous slide
Next slide

Siden sensommer 2021, har Sophisticated Car Club fået ekstra hånd på vejen, til at blive ledende community for moderne sports- og specialbiler i Danmark.

SCC har været bannerfører for Shell V-Power til en lang række cruises, hvor start-lokationen altid er fra en af Shells servicestationer – hvilket er det perfekte sted at samles til start, så alle biler i vores community kan blive tanket op med den bedste benzin for motoren, nemlig Shell V-Powers 100 oktan benzin.

Shell V-Power 100 oktan benzin renser og beskytter din motor mens du kører og er et perfekt match for SCC’s community og deres biler, som ofte er sports og performance-biler med store motorer og mange hestekræfter. Det gør den fordi Shells v-power oktan-benzinen indeholder avanceret additivteknologi, som er super effektive rensekomponenter.

Hvad betyder det for din bil? Det betyder at præstation reducerende belægninger på vigtige dele af din motor som f.eks. indsugningsventiler og indsprøjtningsdyser renses med op til 100% og samtidig forebygges nye belægninger.  

Benzinen er ikke kun velegnet til store sportsmotorer, den fungerer også godt til mindre og ældre motorer, dog anbefaler Shell at man tanker med Shell V-Power flere gange, for at få den bedste virkning.

Racerkører, bilentusiast, tidligere F1-kører og selv erklæret ”motorhoved”, Nicolas Kiesa behøver ikke nogen lang præsentation. For Nicolas Kiesa betyder hans bil stadig alt, hvilket også er grunden til han har  været ambassadør for Shell V-Power siden 2019. 

Da Shell V-Power spurgte Nicolas Kiesa, om han kan mærke forskel efter han har tanket med Shell V-Power, svarede han:

”I det hele taget så lytter jeg meget til min bil, jeg mærker meget efter om den fungerer korrekt. Det er en del af nydelsen ved at køre en tur, det er at lytte efter, at mærke efter om alting har det perfekt. Jeg syntes jeg kan mærke forskel på V-Power brøndstoffet når jeg tanker min bil.”

”Udover at motoren har lidt flere hestekræfter, så kører den faktisk også lidt længere på literen. Hvilket jo ikke er helt dårligt for os bilentusiaster”.

Læs mere om vores partnerskab med Shell V-power Her

Læs mere om Shell V-Power ved at Klik Her  

Seneste artikler om vores partnere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *