Sophisticated Car Club Logo

Hvordan kom SCC Baseball Cap til?

Previous slide
Next slide

Vores klassiske SCC Baseball Cap tager udgangspunkt i den ikoniske baseball cap, som blev en velkendt silhuet blandt amerikansk sport og urban street kultur i 90’erne. Baseball cap’en kom for alvor på mode indenfor amerikansk rap, da navne som LL Cool J, Notorious BIG og Jay-Z begyndte at bære den nu ikoniske baseball cap.

Hos Sophisticated Car Club, har vi taget vores moderne bud på den velkendte silhuet, til den moderne bilkultur.

Med en all black base over hele cap’en, er vores velkendte gyldne SCC logo er patchet ind i det høje frontpanel. På bagsiden har vi broderet en lille sofistikeret gylden detalje ind, hvor der står ”Sophisticated Car Club”.

For at det skulle blive en kasket dedikeret til vores bil community, blev vi nød til at brainstorme på den sidste detalje på; den som skulle binde det hele sammen.
Der var flere forskellige idéer som var oppe og vende, men i sidste ende kom vi hele tiden tilbage til idéen om en alcantara cap, resultatet blev derfor at lave skyggen af ”alcantara”.

Inden for sports- og specialbil miljøet, er alcantara velkendt.
Til dem som ikke har hørt om alcantara før, så er stoffet kendt for dens høje kvalitet og dens bløde high-end stof til bilen interiør. Alcantara bliver brugt til flere forskellige luksus biler, samt førersædet i alle formel 1 biler.
Stoffet bliver også brugt af andre fabrikanter, som f.eks. Louis Vuitton.

Nu kan vi ikke forstille os en SCC Baseball Cap uden at den har “alcantara” skygge.

SCC Baseball Cap er det perfekte valg for enhver bil entusiast.

Læs mere om Alcantara Her;

Køb din SCC Baseball Cap Her;

Seneste artikler om vores produkter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *