Sophisticated Car Club Logo

SCC indtager AutoShow 2023

Previous slide
Next slide

Sophisticated Car Club indtager Auto Show 2023 med en eksklusiv showplads, hvor der vises de lækreste sports- og specialbiler frem.
Kom og mød SCC community fra hele Danmark, til Danmarks største bilmesse, den 19. august i Odense Congress Center.

Efter sidste års succes til Auto Show 2022, var der selvfølgelig ingen tvivl om at vi igen skulle afsted.
Men i år ville vi gerne slå sidste års succes, derfor gik vi tilbage til tegnebrættet for at finde den rigtige formular, og efter tæt dialog med Auto Show, kom vi frem med løsningen.
SCC community udstilling, hvor vi skal udstille vores SCC communities fantastiske biler.

Der ingen tvivl om vi gerne vil inddrage vores community mere i nogle af de fantastiske ting vi får muligheden for at lave, og sådan kom SCC udstillerbillet til.

SCC udstillerbillet er en eksklusiv billet til Sophisticated Car Clubs community, som giver en unik adgang den eksklusive showplads til Auto Show 2023.

Køb SCC udstiller billet Her;

 

Hvad kan du forvente at opleve til autoshow i år?
Til Auto Show Denmark 2023 kan hele familien for femte gang opleve de flotteste, vildeste, dyreste og mest unikke biler fra ind- og udland, når Danmarks største bilmesse åbner dørene.

Her kan publikum se alt fra klassiske biler og racerbiler til helt unikke superbiler og drømmebiler. Også nye biler for hele familien og masser af spændende stande med udstyr til bilen kan nydes i de fire store haller. Vi gentager også succes med masser af e-sport i hal B.

Men det er ikke kun indendørs, at publikum kan opleve fantastiske biler. Udendørs opbygges hvert år en kæmpe arena med tribuner, hvor racerkørere fra Danmark, Sverige og Norge laver fantastiske køreshows hele weekenden. 

Til 2022-messen var der hele 25.112 besøgende – og 2023 bliver endnu større!

Ses vi til Danmarks største bilmesse?

Køb din weekendsbillet Her;

Seneste artikler om vores produkter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *