fbpx

Cookie- og privatlivspolitik hos Sophisticated Car Club

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og
forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke
ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre
brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og
hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende
med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies
kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/
cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde
hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du
ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når
du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker
f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer
eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager
køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger
om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider
du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster
informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og
betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende
lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når
dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller
ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab,
misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst
sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne
levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender
vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem,
når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og
baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår
informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk
placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er
kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor.
Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler
udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til
det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en
tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format
(dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du
kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de
oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til: info@car-club.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine
personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse
behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til
ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Sophisticated Car Club
Jens Otto Krags Gade 6, 4th.
2300 København
Telefon: 60193913
Email: info@car-club.dk

VELGØRENHED

Vi forpligter os til at bidrage til dem, som har behov for lidt ekstra hjælp.

En del af overskuddet fra afholdelses af cruises/events doneres til velgørenhed og udsatte børn.